miércoles, 21 de septiembre de 2011

Ruta para el 25-9-11


Ascensión a los Picos Martés y Ñoño



Enclave: Sierra Martés
Municipio: Cortés de Pallás
Comarca: Valle de Ayora-Cofrentes
Distancia: 12 km.
Duración: 4 h
Dificultad: Media
Altitud salida: 668 m.
Altitud máxima: 1085 m.
Desniv. acumulado: (sólo subida) 620 m.
Tipo de Recorrido: Circular
Tipo de camino: 73% por senda, 27% por camino

Panorámica del Pico Martés (de ntrlza.blogspot.com)
Breve descripción:
La sierra Martés es una de las últimas alineaciones del sistema ibérico, solo queda al Sur la plataforma caliza del Caroig, separada por los cañones del Júcar. Podemos destacar ciertas formaciones rocosas que describen junto con los pinos unas imágenes de misteriosa belleza. La sierra Martés limita al Sur con la Muela de Albéitar y el corredor de Venta Gaeta y al Este continua prolongándose hasta la sierra del Ave o Dos Aguas, Caballón, Besori o Tello.

8 comentarios:

  1. hola pepelic, aquesta ruta esta molt be, de quin lloc eixes , a quin hora? . Per si algun dia em faig l'anim.
    Ja estic al 70%
    Enric

    ResponderEliminar
  2. Hola Enric, és el que espere que la ruta estiga entretinguda, encara que totes tenen quelcom interessant, quan no és per unes coses és per altres, així que crec que estarà bé.
    Quant al lloc d’eixida ho faig des de casa, la Plaça de la Mare de Deu dels Angels, l’hora d’eixida sol ser sobre les 6 del matí, perquè per a estar a l’hora de dinar a casa cal matinar un poc.
    Si algun dia et decidixes a acompanyar-me només has de posar-te en contacte amb mi de la mateixa manera que ho has fet ara. Si estas al 70%, és mes que suficient per a fer qualsevol de les rutes que faig, perquè són prou fàcils quasi totes. Anim que fins demà tens temps de decidir-te per a acompanyar-me en esta eixida.
    Salutacions i fins prompte.

    ResponderEliminar
  3. Ye tu , que a les 6 del matí encara no hauran tancat la Bodegueta, que poquet que t'agrà el llit... Quin material portes per fer la ruta, en motxilla i botes , o roba d'esport, dalt al pic hi ha un baret per esmorçar. Enric

    ResponderEliminar
  4. Home el temps passa mes de pressa de ho pareix i cal aprofitar-lo. Quant al material és amb motxilla i botes, és una caminada i no una carrera. Cal agafar esmorzar i aigua, per si de cas, i supose que no hi haurà cap bar durant la ruta. Però si que al final podrem refrescar-nos amb alguna cervesa fresqueta. Anime Enric, que t’espere demà.

    ResponderEliminar
  5. Demà si no passa res estaré a la porta de ta casa.
    a les 6 ?
    enric

    ResponderEliminar
  6. Enric m’alegre de que t’hages decidit, no cal que vingues ací, si vius en el carrer Rei En Jaume, on te vaig veure en el garatge junt amb els Gallecs, passare a per tu i sinó dis-me on vius i demà passe.

    ResponderEliminar
  7. visc on s'acaba el carrer san Vicent en Guinovart,
    et puc esperar en la redona que hi ha allí.
    lo que vullgues.
    enric

    ResponderEliminar
  8. Molt bé, Enric, jo passaré per la rotonda del Guinovart, fins demà.

    ResponderEliminar